Celebrity cruise line, Edge

http://www.cruisetravelagency.com

  1. mars 2017 offentliggjør Celebrity Cruises informasjon om en helt ny skipsklasse – EDGE – for hele verden.
  2. Vi har startet nedtellingen for klassens aller første skip Celebrity Edge.

Salget av Celebrity Edge vil også starte 13. mars, så hold av datoen, for vi forventer enorm pågang for å sikre seg plass på de første seilingene.

Dette revolusjonerende og banebrytende skipet vil sette en helt ny standard  for fremtidens cruiseindustri.

Vi gleder oss til å avsløre flere spennende detaljer,  – og vi garanterer at du ikke blir skuffet

Celebrity Edge is the first of four new cruise ships that will debut for Celebrity under its Project Edge. Edge will debut in fall 2018. The company celebrated the ship’s steel-cutting, the first step in the shipbuilding process, in November 2016. At 117,000 GRT and passenger capacity of 2,900 people, the Edge-class ships will be larger than Millennium-class vessels but slightly smaller than those in the Solstice Class. They are being built in France at the STX shipyard. The line promises «small-ship itineraries with large-ship amenities,» iconic architecture and destination-rich experiences. The second ship, Celebrity Beyond, is scheduled to debut in spring 2020. The other two yet-unnamed ships will sail in fall 2021 and spring 2022.celebrity edge.jpgcruisetravelagency