Celebrity Edge

Celebrity Edge Introduksjon KLIKK HER

I dag lanserer vi vårt hittil mest ambisiøse Celebrity prosjekt; Celebrity Edge.

Skipet åpnet for bookinger i dag kl 18:00, og første seiling blir 16. desember 2018. Skipet vil seile 7 netters østlig og vestlig rute i Karibien. Hjemmehavn vil være Fort Lauderdale.

Med Edge etablerer vi en helt ny skipsklasse.

Skipet vil endre cruiseopplevelsen med banebrytende ny design og teknologi.  En av de viktigste inspirasjonskildene har vært vårt ønske om å bringe destinasjonen nærmere gjesten. Vi lanserer nå blant annet «the Magic Carpet». Dette blir en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen benyttes på. På dekk 16 blir «the Magic Carpet» en lekker spesialrestaurant med fantastisk utsikt. På dekk 14 blir den en forlengelse av bassengområdet, på dekk 5 blir den en forlengelse av restaurantområdet som tilbyr utendørs servering for inntil 100 gjester.

På nederste nivå dekk 2 blir «The Magic Carpet» en ny plattform for ilandstigning. Herfra vil nye, luksuriøse tenderbåter «Edge Launches» bringe gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.

Med unik ny 3D teknologi har vi kunnet designe et av verdens mest avanserte cruiseskip allerede før vi har startet den fysiske byggingen. Og Edge vil by på flere spennende nyheter.

Celebrity edge-magic-carpet-ship-side-1920x1080