Royal Caribbean Cruises 30% rabatt

http://www.cruisetravelagency.com

30% rabatt på alle cruise med NYHETEN Symphony of the Seas®
Nå gleder vi oss så utrolig mye til lanseringen av vårt nyeste skip at vi gir deg 30% rabatt på alle cruise med dette fantastiske skipet. Symphony of the Seas® blir verdens største cruiseskip og lanseres i april 2018.
I april og ut i oktober 2018 seiler Symphony of the Seas® fra Barcelona til noen av Middelhavets vakreste perler. Deretter vil skipet seile i Karibien fra Miami.

Middelhavsfavoritter for voksne og par
rccl30% rabattMai er måneden da Middelhavet begynner å blomstre og en hektisk sommersesong ennå ikke helt har startet for fullt. Temperaturen er behagelig og tempoet lavere enn midt på sommeren. En perfekt tid for voksne og par som ønsker en tidlig og avslappende start på sommeren. Med Symphony of the Seas® garanterer vi deg mange herlige opplevelser.