Celebrity Revolution

http://www.cruisetravelagency.com

Celebrity Cruises
Vi presenterer – Celebrity Revolution

Vi startet en revolusjon med vårt aller nyeste skip  – Celebrity Edge, og vi stopper ikke der. Revolusjonen fortsetter når vi de neste 5 årene investerer svimlende 400 millioner dollar i moderniseringer. Dette er den største investeringen vi noen gang har gjort.Vi vil løfte frem nye designkonsepter og teknologi på alle våre skip. Celebrity Cruises` nye flåte kommer i årene fremover til å sette en ny standard for cruiseferier. Gjør deg klar for The Celebrity Revolution!
Investeringen som gjøres de neste 5 årene vil modernisere og forbedre Millennium- og Solsticeklassen ytterligere. Dette gjøres med utgangspunkt i hva vi vet våre gjester verdsetter og etterspør. Vi ønsker med dette å videreføre vår posisjon som et premium brand.

Celebrity_tradeflyer_wiFi_ kampanje_oktober_2017