WOW SALG – gode tilbud med Royal Caribbe

WOW SALG – gode tilbud med Royal Caribbean:  

35% rabatt på cruise i Middelhavet! Bestill neste års sommerferie i Middelhavet nå og få 35% rabatt på alle cruise i Middelhavet med RCCL, avreise i 2019. Bestilles senest 15. september. Gjelder person 1-2 i lugaren, øvrige personer får 30% rabatt.

Få Wifi inkludert! Bestill et cruise i Middelhavet neste år og få med wifi, «Surf & Stream», inkludert. Gjelder for en enhet pr. lugar. Bestilles i perioden 16. – 30. september 2018 og gjelder for alle seilinger i Middelhavet 2019.

1.000,- ekstra i rabatt på cruise i Middelhavet! Ta med familien på et drømmecruise i Europa neste sommer med Oasis, Rhapsody, Brilliance eller Jewel of the Seas. Bestill en lugar med 3 eller flere personer i, så får du 1.000,- ekstra i rabatt pr. person. Tilbudet gjelder kun ved bestilling via reisebyrå og ved bestilling senest 30. september. 

Alt inkludert – drikkepakke med opp til 20% rabatt. På seilinger med avreise fra og med 1. september 2018 får du opptil 20% rabatt på drikkepakken hvis du kjøper den før avreise, jamført med om den kjøpes ombord på skipet. 

Salg i Karibien, cruise fra kun 6.495,- pr. person i innvendig lugar og fra 7.995,- i balkonglugar! Salg på cruise i Karibien – utvalgte seilinger i Karibien med  Allure- og Harmony of the Seas fra 7. oktober 2018 til 21. april 2019. Basert på tilgjengelighet, begrenset antall lugarer.