Celebrity Cruise Line Kampanjer

Oppfyll drømmen om paradis i Karibien! 

www.cruiseferier.com

Om bord på våre Celebrity skip kan du nyte late dager mens du er omringet av turkisblått hav og kritthvite strender med vaiende palmer. Unn deg selv litt luksus i vinter og bestill cruise med vårt nyeste og mest eksklusive skip, Celebrity Edge. Gå ikke glipp av de gode prisene med dette fantastiske skipet som garantert vil gi deg et minne for livet! 

Bestill innen 8. juli og få opptil 6.000,- i avslag per lugar! I tillegg får du drikkepakke inkludert ved bestilling av alle lugar kategorier. Gjelder for utvalgte cruise over hele verden for 4 netter eller lengre avgang i perioden 8. juli 2019 til 30. april 2021.

UKENS REISERUTER
7-NETTERS CRUISE I KARIBIEN
MED CELEBRITY EDGE
29. MARS 2020

Fort Lauderdale, Florida – Key West, Florida – til sjøs – Puerto Costa Maya, Mexico – Cozumel, Mexico – George Town, Grand Cayman – til sjøs –  Fort Lauderdale, Florida

Innvendig lugar fra 9.595,- per person
Balkonglugar fra 13.595,- per person

Bestill innen 8. juli og få opptil 6.000,- i avslag per lugar og drikkepakke inkludert.

10-NETTERS CRUISE I KARIBIEN
MED CELEBRITY REFLECTION
13. MARS 2020

Fort Lauderdale, Florida – til sjøs – til sjøs – St. Johns, Antigua – Castries, St. Lucia – Bridgetown, Barbados – Basseterre, St Kitts & Nevis – Philipsburg, St Maarten – til sjøs – til sjøs –  Fort Lauderdale, Florida

Innvendig lugar fra 12.895,- per person
Balkonglugar fra 21.095,- per person

Bestill innen 8. juli og få opptil 6.000,- i avslag per lugar og drikkepakke inkludert.

Få gode priser på ferien 2020!

Cruise i Midddelhavet er perfekt for deg som vil kombinere vakker natur, berømte byer, historiske severdigheter og kulinariske opplevelser og samtidig nyte luksusen og tilværelsen om bord våre fantastiske skip. Si god natt til Spania den ene dagen og god morgen til Frankrike den neste.

Bestill innen 8. juli og få opptil 6.000,- i avslag per lugar! I tillegg får du drikkepakke inkludert ved bestilling av alle lugar kategorierer. Gjelder for utvalgte cruise over hele verden for 4 netter eller lengre avgang i perioden 8. juli 2019 til 30. april 2021.