Royal Caribbean Wow sale by Cruise Travel Agency

WOW Sale – Opptil $300 til bruk ombord

Bestillingsperiode: 21. – 26. oktober 2021 

Avreiseperiode: Alle seilinger med avreise på eller etter den 21. november 2021.

Informasjon om tilbudet: Få opptil  USD 300 til bruk ombord. Oppgitt sum gjelder per lugar og fastsettes etter booket lugarkategori og seilingens lengde: På seilinger opptil 5 netter $50,- for inn-og utvendig lugar, $75 for balkonglugarer og $150 for suiter. På seilinger på 6 netter eller lengre, $75 for innvendig- og utvendig lugar, $100 for balkonger og $300 for suiter. 

Seilingens lengdeInn-og utvendig lugarBalkong Deluxe 
Opptil 5 netter $50$75$150
6 netter eller mer$75$100$300

Kombinere: 

Cruisetilbudet, 2022 Kicker og 30% rabatt for hver gjest på grunnprisen kan kombineres med hverandre, samt med Next Cruise-offer, promo-kode tilbud, gratis oppgradering, visse Crown and Anchor-rabatter og fordeler for aksjeeiere.

Tilbudene over kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer, inklusiv, men ikke begrenset til; standard gruppe, Interline, Travel Agent, Friends- and Family og nettopriser.

https://atodal.dreamvacations.com/promotion/royal-caribbean-cruises.do